Specialisten in koopjesjagen

Koopjesjagen is, naar onze mening, een sport op zich. Het is daadwerkelijk iets waar je aanleg voor moet hebben: je moet oog hebben voor de juiste aanbiedingen, oplettend zijn en snel keuzes kunnen maken. In het digitale tijdperk waar we in leven, is koopjesjagen op internet steeds gebruikelijker. Waar dit vroeger werd uitgevoerd door in winkelfolders te kijken of zelf door de stad te lopen, bieden nu veel sites soortgelijke diensten aan. Kijk bijvoorbeeld naar deze site: http://www.pampersaanbiedingen.net. Deze site heeft al de aanbiedingen voor je opgespoord. Zo zijn er nog veel meer sites die zo te werk gaan. Toch moeten we zelf ook actief op koopjes blijven jagen.

 

Hoe wordt je een goede koopjesjager?

 1. Wees oplettend.
  Let op posters in bushokjes, reclames op tv en advertentie in de krant. Houd goed bij wanneer het bijvoorbeeld weer tijd is voor de uitverkoop of wanneer de aanbiedingen uitzonderlijk goed zijn.
 2. Ga vaak de stad in.
  Ga de stad in: winkel in, winkel uit. Vaak bieden de grote ketens vrijwel dezelfde kledingstukken aan, maar is dit in de ene winkel goedkoper dan de andere (hier is oplettendheid wederom erg belangrijk). Alleen door veel te winkelen weet je wat de prijzen van het moment zijn en kun je hier rekening mee houden.
 3. Bezoek rommelmarkten en vintage stores tot je erbij neervalt.
  Op rommelmarkten en vintage stores worden ontzettend veel nuttige spullen aangeboden voor een ‘prikkie’. Als je niet zo van tweedehands spullen bent, wordt het echt tijd om je hier overheen te zetten. Het is goedkoop en vaak nog in goede staat.
 4. Zorg dat je alle reclamefolders ontvangt én doorspit.
  Gooi de reclamefolders die je thuis ontvangt voortaan niet meer weg, maar lees deze zorgvuldig door. Zo kom en blijf je goed op de hoogte van de acties en kun je hier goed rekening mee houden wanneer je bijvoorbeeld boodschappen doet.

 

Dan rest ons enkel nog om te zeggen: jaagze!

 

koopjesjager